Automate your Marketing
with Womplify




 
fauzana's FotoPage

By: fauzana ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Monday, 18-May-2009 11:30 Email | Share | | Bookmark
assalamualaikum....

hai salam kepada kengkawan & juga bukan kengkawan yg rajin & sudi menjengah & terjah ke fotopages aku nih..

terima kasih ats terjahan & jengahan korang (jengahan?? bantai je la..bukan adik bradik kepada jongos atau jongang ye

skang ni aku dah tuka umah tau..klw korang sudi lagi nak memfollow kisah suka duka hidup aku ni..aku nk jemput korang semua singgah ke rumah baru aku yg xseberapa...

aku telah dihasut oleh beberapa org kawan yg terer bab2 memblog ni & hasilnye diaorang berjaya menghasut aku dengan tertubuhnye blog aku sendiri


http://ibudamia.blogspot.com/

sekian terima kasih...

yang benar
dan sentiasa benar,

Nana


Monday, 11-May-2009 21:51 Email | Share | | Bookmark
Office DInner@Royale Bintang Hotel

ni piranha dah sapu :)
salad malad
dessert
View all 12 photos...
tadi kat office last mnt br dpt tau mlm ni ada dinner.
Nsb baik xde plan apa2..memasing ada spouse sian aku..spouse nye jauh..
Xdpt bw spouse so aku bawa la paus.ekekek si pengapit aku yg setia mengapit aku dimana jua aku berada thank u ek deah darling..lebiu..ingt ek..bln depan I banje u g kluang pastu singgah ayer itam cari pasu kawen u tp hotel u byr sendiri.ekekek…
Gambo mkanan pun xbyk yg aku amk..sebabnye tgh siok mkn lupe nk amk gambo,
Dah kenyang baru tringat.heheh…


Monday, 11-May-2009 06:45 Email | Share | | Bookmark
Finally..damia dh bole jalan

tu dia tonggeng2
yeah berat montot nih
sengeh2
View all 7 photos...
tadi balik je keje ma ckp damia dh bole jalan aku ngan xcited nye xsalin baju&tudung tros suh damia jalan heheheh..terkengkang2 dia bjalan slow2 je langkah adeh....sonoknye tgk ank aku ni dh pandai jalan...ni la waktu yg aku tunggu2, tp sian lak kt ayah damia kan... last mth dia blk damia blom pndai jalan lagim ths mth dia blk tgk2 damia dh bole jalan... byk btol perkembangan damia yg dia terlepas... tadi tgh2 dia suke nk jalan..tiba2 tjatuh... abes darah bibir sebabnye terkena gg kapak dia yg beso tu...dah tu bengkak bibir mcm angelina jolie. xpela...ni la namanye proses membesar kan...jatuh, luka, darah, bengkak, benjol tu seme lumrah...

harap maap la..gambo kureng memuaskan, kamera cap ayam je.. ekekekke


Sunday, 10-May-2009 06:32 Email | Share | | Bookmark
Damia mandi kolam

kecik je kolamnye
eleh..suke la tu
mak ai..bolat nye mate
View all 7 photos...
arini aku xkuar pun dok umah je, damia tu pandai dia tau klw sabtu ahd slalu bw dia jenjalan.
tp arini aku malas je nk kuar, sebab nye cuaca lately ni panas kan, nk bw g jenjalan ttwangsa ke panas
so tgh dia ngamuk2 nk kuar tu aku tiup dia nye kolam
ha..dia apa lagi tgk je kolam dpn umah dah getik2 suka
nak2 cuaca panas lak tu, kemain suka la dia berendam, smpai tmasuk air dlm mulut tsedak2 punx mau naik lagi..


Wednesday, 6-May-2009 03:28 Email | Share | | Bookmark
Yeay! Dapat adiah laptop

 
 
 
Hehe..ntah pape kan tajuk dia.lantak la ni aku nye fotopages suka ati aku la nk letak topik apa pun kan..ekekeke…

ari jumaat lepas hubby balik, bw skali adiah laptop yg dia janji nk bg kat aku.katanya sebab utama dia bg aku laptop ni sebab aku suke bergambo so dlm laptop ni aku bole buh bape juta gambo& sebab kedua nye aku suke surf tenet & xnak bg aku boring kt umah later2 nk psg tenet.

Walaupun laptop ni 2nd punye…aku xkisah…heheh…terharu sungguh bila org bg adiah time bukan besday or anniversary ni.saje2 suka nk bg adiah.ekekek…pape pun thank you bebanyak ye yang…susah2 bli kan saya laptop ni.muahks..cayang awk sgt2!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net